Dag naar eigen invulling

Vandaag mocht de dag zelf ingevuld worden. Morgenvroeg begint de conferentie!!

De keus viel op een bezoek per bus aan de ‘Mall’ via een busreis van plm. 20 minuten. Deze Mall werd bij binnenkomst omschreven als ‘even groot als de binnenstad van Den Bosch’ . Conclusie van iedereen, dat de binnenstad van Den Bosch tocht wel iets gezelliger is. Het is een verzameling winkels in de Amerikaanse traditie: enorm groot, met veel aandacht voor eten!!

Een verademing was de boekwinkel met een oppervlak van een doorsnee Nederlands winkelcentrum met in het midden een cafeetje, waar heerlijke cappuccino en gebak was. Daarnaast alle gelegenheid om te lezen met gezellige hoekjes. Werkelijk ene verademing met de schreeuwerige rest van dit enorme complex.

Vanavond was de ijshockeywedstrijd. De bar van het restaurant vulde zich geleidelijk aan met bont in de clubkleuren uitgedoste families, die enorme porties eten naar binnen werkten. De sfeer werd steeds gezelliger, vooral omdat op 5 verschillende schermen vijf verschillende verslagen van American footballwedstrijden werden uitgezonden. De wedstrijd zelf was een enorme belevenis, maar vooral ook een echte IJShockeywedstrijd, omdat het gewoon écht enorm koud was. Maar gewoon een verademing qua sfeer vergeleken met sportwedstrijden in Nederland, waar je met goed fatsoen niet met je kinderen naar toe kunt gaan. Het was een uitermate spannende wedstrijd, die uiteindelijk door penalty’s [shoot-outs] beslist werd. Kippenvel kregen we niet alleen van de temperatuur maar ook toen het Amerikaans volkslied gezongen werd en iedereen met de hand op zijn hart naar de Vlag gekeerd stond. En weer werd er enorm gegegeten!!

Morgen begint de conferentie. Da’s het echte werk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s